Nilfisk Attix 115

0.0/5 rating (0 votes)
Omschrijving

De ATTIX 115 is een industriële 1-fase zuiger met grote capaciteit, hoge prestatie en robuust design. Ideaal voor de metaalverwerkende industrie voor het opzuigen van metaalstof, gemengd met olie of koelmiddel, of voor in de bouw om fijn stof op te zuigen (HEPA-filter als optie beschikbaar).

3 motorige industriële enkel-fase stof- waterzuigers

De ATTIX 115 & 125 zijn industriële 1-fase zuigers met grote capaciteit, hoge prestatie en robuust design. Ideaal voor de metaalverwerkende industrie voor het opzuigen van metaalstof, gemengd met olie of koelmiddel, of voor in de bouw om fijnstof op te zuigen (HEPA-filter als optie beschikbaar).

De ATTIX 115 & 125 worden aangedreven door onafhankelijke ‘by-pass’ motoren (3x1000 W). Zij hebben een ketelinhoud van 100 liter en zijn gemaakt van metalen platen/buizen (epoxy-verf), die zorgen voor robuustheid en betrouwbaarheid. De handmatige filterschudder verzekert een hoge efficiëntie van het filter en de SitDown-ketel zorgt voor gemakkelijk ledigen zonder dat andere delen van de stof-waterzuiger hoeven te worden verwijderd.

Product kenmerken:


- 3 onafhankelijke ‘by pass’ motoren 
- L of M klasse filter
- Sterk & betrouwbaar
- Zeer wendbaar
- 100 liter SitDown ketel met zwenkwieltjes & hendel 
- Standaard handmatige filterschudder
- Kabel, slang en buishouders
- HEPA filter (optioneel)
- Mechanische vlotter (optie, voor opzuigen van vloeistof)

Share this product