V.S.B Machines is uw referentie voor de verkoop en verhuur van poetsmachines in Lommel en omgeving

Bij V.S.B Machines helpen wij u graag verder met het vinden van de juiste poetsmachine, of het nu gaat om verkoop of verhuur – en zelfs reparatie en onderhoud! Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Verkoop van poetsmachines

Of u nu op zoek bent naar een schrobmachine of een veeg-zuigmachine, wij hebben wat u nodig heeft. Wij leveren vele verschillende merken van hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs.

Daarnaast voorzien wij u graag van correct advies en helpen wij u de juiste machine te vinden, die perfect past bij uw behoeften én uw budget. Heeft u al een specifieke machine in gedachten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen om uw vraag te bespreken.

Verhuur van poetsmachines

Wij begrijpen als geen ander dat elke situatie om een andere aanpak vraagt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de aankoop van een poetsmachine buiten uw budget ligt, of misschien heeft u de machine enkel voor een bepaalde tijd nodig. Daarom bieden wij de mogelijkheid onze machines te huren en te leasen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Reparatie & onderhoud poetsmachines

Is uw poetsmachine aan onderhoud of reparatie toe? Ook hiervoor kunt u bij V.S.B Machines terecht. Wij herstellen uw machine direct in onze eigen werkplaats, waar wij over alle tools beschikken om uw machine weer in topstaat te krijgen.

U heeft de mogelijkheid uw machine zelf bij onze werkplaats af te leveren, of wij kunnen deze afhalen op een locatie naar wens.

Heeft u vragen over een specifiek merk van poetsmachine? Of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier op onze contactpagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!