V.S.B Machines is uw ervaren partner voor de verhuur van poetsmachines in Lommel

Wilt u een poetsmachine huren voor een specifieke tijd? Of ligt de aankoop van een specifieke machine net buiten uw budget? Bij V.S.B Machines kunt u poetsmachines huren en leasen, aanbod geldig voor zowel particulieren als bedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag een oplossing op maat te vinden!

Verhuur van poetsmachines

Een poetsmachine kopen is niet voor iedereen de beste oplossing. Sommige situaties vragen om een andere aanpak. Daarom bieden wij vele verschillende machines van tal van hoogwaardige merken aan binnen een huur- en leaseformule. Denk bijvoorbeeld aan schrobmachines, veeg-zuigmachines, veegschrobmachines, schrobzuigmachines en meer.

Een merk apart

Als dealer van de merken Viper en Nilfisk, kunnen wij u hoogwaardige oplossingen aanbieden tegen een voordelige prijs. In overleg met u vinden we de oplossing die aan uw wensen én aan uw budget voldoet.

Wij geven u graag persoonlijk meer informatie over huur- en leasemogelijkheden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Waarom V.S.B Machines?

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van poetsmachines, weten wij precies welke machine aan uw voorwaarden voldoet. Daarnaast bieden wij alleen hoogwaardige merken, waarvan wij de kwaliteit en efficiëntie kunnen garanderen.

Heeft u interesse in het huren of leasen van een onze poetsmachines? Heeft u een vraag over de prijs of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan snel het contactformulier op onze contactpagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!