Eenschijfsmachine Spintec DS

Eenschijfsmachine Spintec DS

Merk:

Nilfisk ALTO

Omschrijving:

De Nilfisk-ALTO Spintec DS is ontworpen voor middelzwaar gebruik zoals schrobben en opwrijven.

430 mm Dual Speed eenschijfsmachine voor een schone vloer

Gemakkelijk te bedienen en betrouwbaar voor een concurrerende prijs. De SPINTEC 443, SPINTEC 443 H en SPINTEC 443 DS bieden de mogelijkheid tot schrobben, strippen en polishen van vloeren. Met ergonomisch design en gemakkelijk te vervoeren.

Met de SPINTEC 443 DS hebben we onder meer de ergonomie, de balans en transportmogelijkheden verbeterd. Zo is er een haak voor de kabel, een langere (oranje) kabel en is de machine gemakkelijker te onderhouden. De top van het deck bevindt zich 12,68 cm boven het vloeroppervlak. Hierdoor wordt eenvoudige reiniging op moeilijk bereikbare plekken mogelijk gemaakt. Deze eenschijfsmachine is tevens erg stil en kan in de gezondheidszorg worden gebruikt. De veiligheidsknop, de dodemansknop, de opvallende oranje kabel, IPX4 beschermingsklasse en het click on/off systeem (borstel) maken dat dit product zeer goed bijdraagt tot een veilige omgeving. De volledig metalen behuizing, de grote wielen en de bumper maken deze reinigingsmachine zeer robuust, duurzaam en eenvoudig te gebruiken.

Product kenmerken

- Haak voor de kabel, gemakkelijk opbergen van de kabel,
- Grote wielen,
- Ergonomische handle,
- Solide metalen aandrijfstang en frame,
- Bumper voor bescherming van machine en omgeving,
- Gemakkelijk te onderhouden,
- Stille werking,
- Eenvoudig te bedienen.

Productsheet:

Spintec DS

 

 

 

 

 

 

 

 

Nilfisk Attix 115

Nilfisk Attix 115

Merk:

Nilfisk ALTO

Omschrijving:

De ATTIX 115 is een industriële 1-fase zuiger met grote capaciteit, hoge prestatie en robuust design. Ideaal voor de metaalverwerkende industrie voor het opzuigen van metaalstof, gemengd met olie of koelmiddel, of voor in de bouw om fijn stof op te zuigen (HEPA-filter als optie beschikbaar).

3 motorige industriële enkel-fase stof- waterzuigers

De ATTIX 115 & 125 zijn industriële 1-fase zuigers met grote capaciteit, hoge prestatie en robuust design. Ideaal voor de metaalverwerkende industrie voor het opzuigen van metaalstof, gemengd met olie of koelmiddel, of voor in de bouw om fijnstof op te zuigen (HEPA-filter als optie beschikbaar).

De ATTIX 115 & 125 worden aangedreven door onafhankelijke ‘by-pass’ motoren (3x1000 W). Zij hebben een ketelinhoud van 100 liter en zijn gemaakt van metalen platen/buizen (epoxy-verf), die zorgen voor robuustheid en betrouwbaarheid. De handmatige filterschudder verzekert een hoge efficiëntie van het filter en de SitDown-ketel zorgt voor gemakkelijk ledigen zonder dat andere delen van de stof-waterzuiger hoeven te worden verwijderd.

Product kenmerken:


- 3 onafhankelijke ‘by pass’ motoren 
- L of M klasse filter
- Sterk & betrouwbaar
- Zeer wendbaar
- 100 liter SitDown ketel met zwenkwieltjes & hendel 
- Standaard handmatige filterschudder
- Kabel, slang en buishouders
- HEPA filter (optioneel)
- Mechanische vlotter (optie, voor opzuigen van vloeistof)

Productsheet:

Attix 115

 

 

 

 

 

Powerbrush RO700

Powerbrush RO700

Merk:

Powerbrush

Omschrijving:

Een handige en wendbare opzit veeg-zuig-machine. Vervaardigd uit staal en eenvoudig te bedienen d.m.v. hendels, pedalen en schakelaars. De Sweep RO700 beschikt over een groot stoffilteroppervlak, waardoor deze inzetbaar is in een zeer stoffige omgeving. Tijdens het vegen zorgt een krachtige ventilator voor de afzuiging van het opgeworpen fijne stof. De vuilbak is aan de achterzijde uitrijdbaar voor het ledigen. Door haar eenvoud een betrouwbare, snelle veger voor uw bedrijf!

Productsheet:

-

 

 

 

 

 

 

Schrobzuigmachine Tennant T15

Schrobzuigmachine Tennant T15

Merk:

Tennant

Omschrijving:

Met de elektrische T 15 rijschrobmachine wordt effectief schoonmaken van vuile vloeren mogelijk gemaakt door samenwerking van de volgende machineonderdelen: voorveegeenheid (optie) of zijborstel (optie), tank met oplosmiddel, borstels, rakel, vacuümventilator en terugwinningstank.

Productsheet:
Stof en waterzuigers Viper LSU

Stof en waterzuigers Viper LSU

Merk:

Viper

Omschrijving:

DE LSU stof- en waterzuiger heeft een modulair design met verschillende tankcapaciteiten en een verschillend aantal motoren. De tankcapaciteit voor de LSU 375 is 75 liter, deze heeft 3 motoren.

Productsheet:

Viper LSU

 

 

 

 

 

Veegmachine ALTO Floortec R670

Veegmachine ALTO Floortec R670

Merk:

Nilfisk ALTO

Omschrijving:

Met de FLOORTEC R 670 voltooit u uw werkzaamheden vlug, effectief en met maximaal comfort voor de bestuurder. Een compact ontwerp wordt gecombineerd met een krachtige motor, een veegbreedte van 1260 mm, uitstekende manoeuvreerbaarheid en een klimvermogen op hellingen tot 20%.

Compacte Ride-On Veger

Met de FLOORTEC R 670 voltooit u uw werkzaamheden snel, effectief en met maximaal bestuurderscomfort. Een compact ontwerp wordt gecombineerd met een krachtige motor, een veegbreedte van 1260 mm, uitstekende manoeuvreerbaarheid en een klimvermogen op hellingen tot 20%.

De FLOORTEC R 670 serie omvat een batterijmodel (B) en een benzinemodel (P), beide verkrijgbaar met een 700 mm hoofdborstel. Als u extra benodigdheden wilt toevoegen om aan uw specifieke reinigingsbehoeften te voldoen, bieden wij u een breed assortiment opties waaruit u kunt kiezen.

Product kenmerken

- Hoge productiviteit Krachtige zuigmotor en groot 4,3m2 filter, voor continu stofvrij vegen
- Grote veegbreedte van 1260 mm met twee zijborstels
- Ergonomie voor de bestuurder en een uitstekende draaicirkel
- Uitstekend klimvermogen
- Snel en eenvoudig verwisselen van filters
- Hoofd- en zijborstels, zonder het gebruik van gereedschap
- Elektrische filterschudder – zeer veel comfort voor de bestuurder 
- Lange levensduur en lage onderhoudskosten 
- Grote capaciteit 
- Optimale veiligheid

Productsheet: